Pakker sammen bylivet og flytter på landet :)

 

 

Tenk at det er 3 år siden jeg var her inne sist og skrev...! Og tenk så utrolig mye som skjer på 3 år! Sist jeg skrev hadde vi nettopp fått en datter og nettopp flyttet inn i det nye huset vårt. Nå tre år etter sitter vi her med nyhuset vårt fullt av pappesker for vi skal nemlig flytte!! Vi flytter til Frosta til dette flotte Trønderlånet:

 


Dette var en impulshandling og alt gikk veldig fort, men jeg føler at det var en mening med det og at dette blir veldig veldig bra :)) Blir det ikke det, flytter vi tilbake, vi fikk heldigvis leid ut huset vårt, så vi kan komme tilbake til det dersom vi skulle ønske det. 

Nå har jeg tusenvis av planer og ideer til dette flotte, enorme huset. Det er flott oppusset og renovert, men vi skal pusse opp soverommene (ikke mindre enn 7 stk av de) og nytt kjøkken og sette opp et bad til etterhvert. Vi fikk jo bygd huset vårt slik vi ville ha det, men etter å ha bodd der i noen år, så ser man jo noen ting som kunne vært annerledes (dog ikke mye for det var SÅ nøye gjennomtenkt). 

Vi får nøkkelen I DAG!!!!

Jeg ser jeg skrev at jeg var bekymret for magen til datteren vår, jeg maste på legene og fikk tatt røntgen og blodprøver og mistenkte cøliaki da hun var nyfødt, men ble sendt hjem med beskjed om at det "bare" var kolikk...

Da hun ble 2 år og vi hadde vent oss til å måtte legge opp dagene etter om hun hadde vært på do eller ikke, for det innebar fullt klesskift og dusjing etterpå, så fikk jeg tatt nye blodprøver (igjen) og DA var det fullt utslag på cøliaki.

Så fikk vår mellomste sønn også påvist cøliaki, og nå ser det ut til at jeg også har det. Spiser gluten og skal ta ny biopsi i neste uke.

Min eldste sønn har også fått enda en diagnose, ADD. Han har diabetes type 1, veksthormon mangel, kronisk forstoppelse og hypermobile ledd.

Datteren vår holder også på og får diabetes dessverre, hun har "pre diabetes" noe jeg oppdaget pga en tilfeldig måling da vi har utstyret i hus. Da ble det full innleggelse og insulin, men så stabiliserte det seg og vi fikk dra hjem (jeg ble bønnhørt!) Men de sier at hun holder til å utvikle det så hun må måles og følges opp. Jeg har uansett et håp!

Jeg har med andre ord hendene fulle med å ta meg av alt hjemme. Mye nattevåk over mange år har gjort meg ganske sliten og har nok ødelagt døgnrytmen min, jeg får aldri sove før i 2 tiden uansett om blodsukkeret skulle være fint og jeg skulle ha muligheten, så jeg går konstant med søvnmangel. Ikke bra.. 

Før har jeg alltid blitt irritert av kommentarer som : " det kunne ha vært verre da", for det føles ikke slik, man tenker ikke alltid slik når man kjenner på at man har fått mer enn man kanskje takler. 

MEN nå tenker jeg slik selv! For det kunne faktisk ha vært verre! Jeg er heldig som har tre fine "friske" barn, jeg er veldig heldig og jeg er lykkelig :) Jeg GLEDER meg til å flytte på landet og håper vi der klarer å senke pulsen litt og ta livet mer med ro, jeg vet jo ikke hvordan det blir, men bare utsikten fra huset gir meg en slags indre ro <3

 

Én kommentar

V

14.09.2014 kl.12:35

Så fin blogg!

Leste innlegget om OCD - har du det ennå?

Jeg har! Irriterende nok i en travel hverdag...

14.09.2014 kl.12:43

Takk for det:) OCD har jeg nok litt av enda ja hi hi, blir vel aldri helt kvitt det;) Har det i mye mindre grad nå, men det kommer f.eks i form av at jeg må banke tre ganger i bord/vegg, enkelte ting jeg bare MÅ gjøre selvom det kanskje ikke helt passer seg der og da😏 Enn du? Jeg tror det er veldig mange som har det da.

Skriv en ny kommentar

I&G

I&G

38, Trondheim

Hei og velkommen til min blogg:))Jeg er en livsglad og positiv "jente" fra Trondheim. Jeg begynte å skrive blogg da vi skulle bygge drømmehuset vårt, men nå har vi tatt en helomvendig og kjøpt oss et stort trønderlån på Frosta så nå flytter vi på landet! Vi har en sønn hver fra tidligere forhold og en sønn og en datter sammen, så vi er en riktig "moderne" familie med mine, dine, våre barn og alle gleder og utfordringer det gir:)Jeg mener at man kan få det livet man ønsker seg bare man ønsker det sterkt nok! Er utdannet sykepleier, stryker ALT av klær, og synes tatoveringer er stilig:) Er ikke i (mye) tvil om at det finnes ånder og at jeg har noen rundt meg uansett hvor jeg bor. Tror på tankens kraft, og at vilje er en BRA ting! Har reist verden rundt og opplevd mye i livet. Ikke bare hatt det enkelt, men har blitt sterk! Lever i troen på at man klarer det meste bare man er positiv!

Kategorier

Arkiv

hits